Stitch

Före..


Under tiden..


Resultat!

En nyhet från LampGustaf. Du designar din egna lampa! Nål och tråd följer med och sen är det bara att börja sy. Haha, riktigt häftigt tycker jag. Frågan är väl bara om jag hade blivit nöjd med resultatet, men det hade ändå vart riktigt roligt att säga till folk "Ja, den har jag designat själv" (om de nu tycker den är snygg hehe)

(Finns i 3 storlekar och kostar från 695:-)


Martina

Minirenovering

Innan jul bestämde jag och Mr A oss för att göra om lite här hemma. Men eftersom vi bor i en hyresrätt så är det ju inte riktigt okej att renovera så mycket som jag skulle vilja. I köket, som innan var väldigt trist med fula blåa väggar och smutsvita kakelplattor, gjorde vi en liten minirenovering.

Före..


Vi använde oss av kakeldekor och beställde det härifrån. 10 st 15x15 för 45kr (Svarta och blanka). Otroligt billigt och smidigt att bara maila dem. Köket fick sig ett rejält lyft och vi har fått många kommentarer om hur snyggt det blev. Till och med hyresvärden var lite imponerad hehe.. Smidigast av allt är att det bara går att dra bort om vi skulle tröttna :)

Efter!


Dagarna innan jul blev vi precis klara med tapetsering och målning av köket. Men det får ni se lite senare

Martina

Vilken Sigrid väljer du?



Fina stolar i många härliga färger, från Bolagret (399:-). Vilken är din favorit?

Martina

Lyx VS Budget


Två liknade lampor med ett pris som skiljer dem enormt. Den vänstra från IKEA (189:-) och den högra från designonline.se (2490:- för en liten..)

Vilken hade ni valt?

Martina

Victoria Secret

Jag tänkte krypa ner i soffan och invänta Victoria Secrets Fashion Show nu kl åtta på 3an. Och för att få upp värmen i denna svinkalla lägenhet så tänder jag mina egengjorda ljusarrangemang som jag snabbt fixade ihop lagom till jul. Har tyvärr ingen bild inlagd på datan än, men så länge kan ni få en tjuvtitt på hur det ser ut i vårt sovrum. Min fina fondtapet som blev mycket bättre än vad jag trodde (och den hemska fula färgen som paret innan oss hade haft)


ursäkta kvalitén, men min kamera sjunger på sista versen..

Kom tillbaka senare eller imorgon om ni är sugna på att se hur mina arrangemang blev :)

Martina

Klocka alá Rasmus Gottliebsen

Med denna fina klocka från designonline så kan din vita vägg bli otroligt häftig


Pris: 369 kr. Designer: Rasmus Gottliebsen

Hade jag inte precis köpt en ny så hade denna stått högt upp på önskelistan :)

Martina

Fridaynight

Musiken är på högsta volym och mitt nya nagellack håller på att torka. Förberedelserna pågår för fullt inför morgondagen. Vi börjar morgondagen med en middag hos min kära vän, sen vidare mot någon fest och dansa in det nya året. Jag ser framemot detta!

Hur firar ni in det nya året?



Martina

Happy New Year

Jag spanade efter snygga nyårsdukningar på Styleroom och fastnade för uppsalamammans fina dukning:



Riktigt inspirerande tycker jag. Jag har varit väldigt förtjust i Intermezzo-serien sedan den kom, då mina föräldrar fick två vinglas i present. De lite nyare med svarta och vita droppar är fina, men jag gillar orginalets blåa färg (De som Uppsalamamman använder).



Martina

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Martina

Heart

Jag är väldigt svag för fina ljuslyktor, ljusdekorationer och levande ljus över huvudtaget. Kikade in på trademax.se och hittade dessa.



Dessutom REA, 175:-

Tror jag vet perfekta stället för dom i min lägenhet. Hehe..

Martina

Ett hus högre än vanligt

När jag läste nya Hem Ljuva Hem för någon vecka sen fick jag syn på något riktigt häftigt, och jag googlade lite och hittade ännu en artikel om paret Holst. Ritha och Robert Holst har gjort något väldigt häftigt tycker jag, ett hus av ett gammalt vattentorn! Se och njut..




Som höjdrädd hade jag förmodligen aldrig vågat bo där, men vackert är det ju..


23 meter högt! Bilder

Nu är frågan, skulle ni kunna tänka er att bo såhär? Ja eller nej?

Martina

Swedish Grace

Den klassika serien Swedish Grace designat av Louise Adelborg från Rörstrand firar 80år och en större mugg har tillkommit i serien. Serien finns i 7 oerhört vackra färger och mina favoriter är "Himmel" och "Ros".




Bilden är lite suddig. Men här hittar du information om dessa skönheter.

Martina

Coolstuff ♥

Coolstuff har REA och har sänkt priset på detta knivställ, jag har kollat in det innan och funderar på att slå till. Kan ju piffa upp vilket kök som helst :)



Tror det kostade 275 kr.

Martina

Att pryda väggen med..

Jag har en hel låda med framkallade kort, men tyvärr inte så många fina ramar att sätta in dem i. HIttade några fina på Lagerhaus. Endast 25:- !




Enkla men fina. Eller hur?

Martina

Ljusstake



Hur fin var inte denna ljusstake från formodesign.com? 345 kronor kostar den.

Martina

För den lilla


För alla er med en liten som önskar sig en riktigt fin gunghäst. Dessa kommer från Inreda.com och kostar 590 -625:-  Men skynda er, de två nedersta har varit slut länge och ny leverens beräknas i januari!

Vackra lampor


Vi har precis minirenoverat vårt kök här hemma och nu fattas en fin kökslampa. Jag vill självklart ha den oerhört vacka skomakarlampan från madamepetite, men min käre sambo vill ha en enklare från vår allas älskade IKEA. Så nu börjar operation ge-mig-vilken-lampa-jag-vill-ha..

Martina

Converse ♥ Marimekko

De välkända företagen Converse och Marimekko startar ett samarbeta tillsammans. Spännande!


Källa

Martina

Välkommen!

Inred med Stil är en ny inredningsblogg där du kan läsa om det mesta inom inredning!

 

Enjoy!

 

Martina


RSS 2.0